bir zamanlar vakfıkebir

vakfıkebirin vakfıkebir olduğu günlere dönmek istermisiniz....  iskelenin iskele olduğu günlere ...
sıcak pidenin arasına tevekli helvadan doldurun sahil gazinosunun önünden yürüyerek iskeleye doğru ufak bir tura çıkın.tıklayın bir zamanlar vakfıkebir i izleyin

5 yorum:

  1. ÖMER AKÇAİR08 Kasım, 2009

    VAKFIKEBİRİN SİYAH BEYAZ OLARAK ÇEKİLMİŞ BU RESİMLERİNİ YAKLAŞIK 40 YAŞIN ÜSTÜNDE OLANLAR İYİ HATIRLAYACAKTIR.İSKELEYE BAKARAK SAHİL YOLUNUN DENİZE BAKAN TARAFINDA ŞU ANKİ BİNALARIN HİÇ BİRİNİN OLMADIĞINI GÖRECEKSİNİZ.PAZAR YERİNDE DEREGÖZÜNDEN GELENLER MISIR ARMUT BOSTAN SATARLARDI,DİKKAT EDERSENİZ PAZAR YERİ BİZE GÖRE O ZAMANKİ EN TANIDIĞIMIZ YERDİR.BU İP UCLARINI HAFIZANIZDA CANLANDIRARAK FOTOĞRAFLARI İNCELERSENİZ DAHA ÇOK TANIYACAKSINIZ.

    YanıtlaSil
  2. deregözülü01 Ağustos, 2012

    keşke şimdi de öyle olsa

    YanıtlaSil
  3. Gerçektende Çok güzel bir yermiş :)

    YanıtlaSil
  4. “Hafta sonunun 4'ünde kiralık bir mülk satın alma fırsatını yakaladım. Bay Lee hızlı yanıt verdi ve ilk kez kiralık bir mülk satın almak için kredi aldığım için, kredi sürecini yürütmeme yardımcı oldu. İyi ve nazik bir kredi veren Bay Lee ile çalışmak harika bir deneyimdi. Bir mülk satın almak veya işletme amacını finanse etmek için kredi aramaktan vazgeçerseniz, Bay Lee size bu tür bir süreçte yardımcı olabilir, burada ayrıntılarını WhatsApp + 1-989-394-3740. / 247officedept@gmail.com! "

    YanıtlaSil
  5. Uçandoz mahallesi, Mısırlı (Levoysa) köyünde de var mı?
    Mısır tarlalarında görülen parson ya da barson denilen yaban otunun fotoğrafı var mı?
    Teşekkürler.

    YanıtlaSil